9ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Βασικών Δεξιοτήτων 15-19 Ιουνίου και Σεμινάριο Advanced στις 20 Ιουνίου με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών/Μαιευτών Αθηνών (ΣΕΜΜΑ) και την Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα»

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 9ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού Βασικών Δεξιοτήτων που θα διεξαχθεί 15-19 Ιουνίου και στο Σεμινάριο Advanced στις 20 Ιουνίου, που συνδιοργανώνονται από το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών/Μαιευτών Αθηνών (ΣΕΜΜΑ) και την Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα», με την υποστήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και της Α΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πενθήμερο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ως την Παρασκευή 19 Ιουνίου και στη συνέχεια, το Σάββατο 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Advanced.

Το Σεμινάριο διεξάγεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης επαγγελματιών υγείας (Μαίες, Παιδίατροι και Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι) του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και άλλων φορέων υγείας στο Μητρικό Θηλασμό, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις συστάσεις των ΠΟΥ, UNICEF και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού.

Για τη δήλωση συμμετοχής επικοινωνείτε με το ΣΕΜΜΑ στο τηλ. 210 6429675 ή με τη Γραμματεία Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» στο τηλ. 210 3381199.

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Μητρικού Θηλασμού (pdf)
Πρόγραμμα Σεμιναρίου Advanced (pdf)

Στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΤΣΟΥΝΗ

Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού στο ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Ημερίδα «Μητρικός Θηλασμός: Στοχεύοντας σε ένα Φιλικό Νοσοκομείο προς τα Βρέφη», διοργανώθηκε από την Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού, τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ) με την υποστήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και της Α΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ημερίδα διεξάχθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 15.00 στο Αμφιθέατρο του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα».

Η Ημερίδα διεξάχθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού «Υποστήριξη Θηλασμού: Κοντά στις Μητέρες» (WABA 2013). Στόχο είχε την ενημέρωση για τα οφέλη του Μητρικού Θηλασμού και την παρουσίαση της πολιτικής του νοσοκομείου για την προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του θηλασμού και την παροχή υπηρεσιών φιλικών προς τα βρέφη και τις μητέρες.

Ελεύθερη Συμμετοχή. Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Επισυναπτόμενα Αρχεία: Πρόσκληση (pdf), Πρόγραμμα Ημερίδας (pdf), Αφίσα Ημερίδας (pdf)

Στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Υποδοχή, Ενημέρωση και Υποστήριξη από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα» των προσληπτέων με 5μηνες συμβάσεις στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης πράξης με τίτλο «Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας «ΑΘΗΝΑ» Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής (Κεντρικός Τομέας)» από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ.